Laitteet

Sekoittimet, kiviainesnostimet ja varaosat

Tuotantoprosessisi varma toiminta vaatii luotettavia ja kohteeseen suunniteltuja laitteita. Yhdessä huolellisesti tehty määrittely, tukirakenteiden, suppiloiden, huoltotasojen jne. huomiointi ovat osa laitetoimituksiamme, joilla varmistetaan korkea käyntiaste ja nopeat huollot.

Tuoteryhmät

Tarjoamme seuraavia laitetoimituksia.

Lapamixer sekoittimet

Yli 70 vuoden kokemus on osoittanut LAPA MIXER -sekoittimien luotettavuuden ja tehokkuuden lukuisissa muun muassa betonin, laastien, tuhkan ja muiden kuivatuotteiden sekoittamisessa.

Lyhyt sekoitusaika. Enemmän betonia tunnissa, maksimoitu tuotanto. Yksinkertainen ja luotettava rakenne, vähemmän seisokkeja. Vakiomallien lisäksi teemme asiakaskohtaisia sovelluksia.

Meiltä myös kuntotarkastukset, huollot sekä aidot ja alkuperäiset varaosat LAPA -sekoittimiin.

Kiviainesnostimet

Kiviainesnostimet suunnitellaan aina toimimaan yhteistyössä asiakkaan sekoittimen kanssa. Laitteiston varmatoimisuus ja kunnossapidettävyys ovat suunnittelun perusta.

Kapan koko ja muoto mitoitetaan sekoittimen syöttöaukon ja syöttävän kuljettimen mukaan. Kapan yläosassa käytetään tarvittaessa välppää isommille paakuille. Kapan siirtyessä purkuasemaansa, syöttöaukon yläpuolinen pölysuoja siirretään automaattisesti pois tieltä ja kapan pohjan luukku avataan radan sivun johteiden avulla.

Kapan vuoraus voidaan toteuttaa erilaisilla kulutuslevyratkaisuilla, kuten perinteisillä kulutusteräksillä, mutta myös kovahitsatulla levyllä ja suurimman kulutuksen alueet voidaan vuorata kulutuspaloilla maksimaalisen kestävyyden aikaan saamiseksi.

Varaosat

Kuluvia osia pidämme varastossa riittävän määrän ja myös harvemmin vaihdettavia osia löytyy pääsääntöisesti varastosta, jotta nämä saadaan toimitettua nopeasti.