Ratkaisut ja palvelut

Tehdään asiat yksinkertaisesti paremmin .
Meillä on pitkä kokemus laiterakennuksesta ja erilaisten ratkaisuiden kehittämisestä. Haluamme tarjota mahdollisimman yksinkertaisia, varmatoimisia ja tehokkaita, mutta luonnollisesti myös turvallisia ratkaisuja. Ehkä valtavirrasta poiketen, uskomme räätälöinnin voimaan ja siihen että kaikki asiakkaat ei ole ihan samanlaisia, eikä vakioratkaisut sovi…mihinkään.

Tuoteryhmät

Tarjoamme ratkaisuja seuraavilla tuotealueilla.

Teräsrakenteet

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia teräsrakenteita, kuten tasoja, katoksia, putkirunkoisia kontteja, suppioita, siiloja jne. erilaisiin tarkoituksiin.

Alihankintatyöt

Valmistamme koneita, laitteita ja rakenteita myös asiakkaan piirustuksilla. Mieluiten kuitenkin otamme vain skissin tai 3D mallin ja jatkamme siitä. Jos haet halvinta ratkaisua, kannattaa valita toinen kumppani. Jos turvallisuus, asennettavuus, huollettavuus ja käytettävyys kiinnostaa….olemme se ainut ja oikea. Jos tarvitset erilaisia kuljettimia, nostimia, suppiloita, teräsrakenteita tms. keskiraskaita rakenteita, tiedät kenen puoleen kääntyä.

3000 m2 tuotantotilamme ja 3 x 10 t siltanosturit mahdollistavat myös raskaampien rakenteiden valmistamisen. Laaja kumppaniverkostomme yhdessä oman särmäyksen, mankeloinnin, hitsauksen, koneistuksen, kokoonpanon ja pintakäsittelyn kanssa antaa mahdollisuudet mitä erilaisimpiin projekteihin.

Suunnittelu

Käytännön läheinen suunnittelutiimimme pyrkii aina yksinkertaisiin rakenteisiin, jotka on helppo pitää kunnossa ja jotka kestävät. Asennuskohteissa on omat rajoitteensa, joten helposti kohteeseen haalattavat rakenteet, riittävä määrä nostopisteitä ja riittävän suuret huoltoluukut eivät juuri maksa lisää, mutta voivat kasvattaa asennus ja käyttökuluja merkittävästi.

Suunnittelemme melkein mitä vain, suoritamme lujuuslaskennan, mallinamme, teemme konepajakuvat ja materiaalilistat…emmekä panttaa suunnittelun dokumentaatiota, vaan asiakaskohtaisen dokumentaation toimitamme aina kokonaisuudessaan asiakkaan käyttöön.

Kuljettimet ja modernisaatiot

Optimoimme jokaisen kuljettimen kohteeseensa siten, että kulutuslevyt päästään tarkastamaan, rullat voidaan vaihtaa nopeasti myös laitatiivisteiden alta ja verkkosuojat saadaan nopeasti pois tieltä huollon ajaksi. Jokaisen modernisaation kokemukset siirretään tuotekehitykseen, jotta seuraavat ratkaisut ovat vieläkin hiotumpia. Kokonaisuutena on ratkaisu, joka parantaa osaltaan laitoksen käyttöastetta ja vähentää käyttökustannuksia.

Kartoitukset, tarkastukset, laskenta

Meiltä saat insinöörit, jotka tulevat kohteeseen, ovat mukana asentamassa sekä modernisoimassa laitteita. Tältä pohjalta on hyvä palata siistiin konttoriin tekemään käytön olosuhteet huomioon ottavia laskelmia ja ehdotuksia miten materiaalin käsittelyn järjestelmästänne saadaan vielä enemmän irti tai miten siitä tehdään turvallisempi.

Puhdistautumiskontit

Toimittaessa tiloissa, joissa lika ja pöly on terveydelle vaarallista, on varmistettava etteivät nämä materiaalit kulkeudu työntekijöiden mukana alueelta ulos ajoneuvoihin ja koteihin. Puhdistautumiskonteissa kertakäyttöhaalarit voidaan riisua joko kontin ulkopuolella tai kontin likaisella puolella. Likaisen puolen kenkäpesurilla ja imurilla poistetaan kenkien kurat ja vaatteista suurimmat pölyt. Likaisen ja puhtaan puolen välissä olevalla ilmasuihkulla poistetaan tehokkaasti muualta vaatteista ja kypärästä pölyn ennen siirtymistä puhtaalle puolelle. Puhtaalla puolella maskit voidaan poistaa ja putsata ennen siirtymistä tiloihin, joissa toimitaan ilman suojavarusteita.

Vesisumut

Ympäristöön leviävän pölyn voi saada kuriin tehokkaasti erittäin hienojakoisella vesisumulla. Niin pienillä pisaroilla, että ne eivät ilmassa jäädy, mutta jotka nappaavat pölyhiukkaset mukaansa ja pudottavat ne. Alle 0,1 mm pisarakoolla vesimäärät ovat häviävän pieniä, mutta tulokset suuria.

Ratkaisut löytyy niin kuljetinten purkupäihin, lastaussuppiloihin, oviaukkoihin ja käytännössä kohteeseen kuin kohteeseen.

Kulutussuojaus

Korkealta ja kovaa on aina se hienoin tapa lastata ja purkaa, mutta kulumisen ja pölyämisen kannalta se on rumaa. Suunnittelemalla kohteiden geometria oikein, voidaan kulutusta vähentää merkittävästi. Jos materiaali ei kosketa seiniin, se ei myöskään kuluta. Purkuparaabelinkin voi ihan oikeasti laskea.

Koska joskus vaan on pudotettava korkealta ja kovaa tai tahmaavaa materiaalia, on mietittävä kuluttavan materiaalin kovuutta, sitkeyttä, lämmönjohtavuutta jne. Ratkaisut erilaisista muoveista, kovahitsattuihin levyihin, valkoiseen valurautaan, mangaaniseostettuihin kulutuspaloihin ja keraameihin tarjoavat usein helpotusta arkeen ja lisää kestoikää.

Hyödyt

Ratkaisuillamme saat monia hyötyjä.

Työturvallisuus

Turvallisuusmääräysten mukaisesti toteutetut ratkaisut.

Huoltoystävällisyys

Nopeat ja huoltoystävälliset rakenteet.

Optimointi

Toiminnallisuus ja huoltovälit mielessä.

Kestävyys

Kulumisen minimointi harkitulla suunnittelulla.