Teräksisiä ratkaisuja

Tehosta asennusta, tuotantoa ja kunnossapitoa – turvallisesti.

Laiterakennuksen moniosaaja

Uusia, tehokkaampia ratkaisuja

Olemme erikoistuneet materiaalin käsittelyyn ja  parhaimmillamme ympäristössä, jossa riittää haasteita. Aggressiiviset, kuluttavat ja pölyävät materiaalit ovat kotikenttäämme. Haastamme tämän päivän ratkaisuja yhdessä asiakkaan käyttö- ja kunnossapito-organisaation kanssa, kokemusta kuunnellen ja tulevaisuuteen katsoen. Emme usko vakioratkaisuihin, emmekä hae aina sitä halvinta ratkaisua vaan ratkaisua, joka takaa tuotannon korkean käyntiasteen sekä helpon, nopean ja turvallisen kunnossapidon.

Ongelmanratkaisijat

Emme pelkää liata käsiämme

Me toimimme ongelman ratkaisijoina. Kartoittamme tuotannon haasteet huomioiden asiakkaan kunnossapito- ja tuotantohenkilöstön kokemukset. Likaamme itsemme heti projektin alussa, siirrymme siitä suunnittelupöydän ääreen ratkaisemaan ongelman ja palaamme asennuspaikalle. Joka kerta opimme jotain uutta asiakkaidemme materiaalin käyttäytymisestä.

Valitse meidät

Kuusi syytä valita Urajärven metalli projektiisi.

Näkemys

Pyrimme ymmärtämään asiakkaittemme tuotantoa niin syvällisesti, että meitä ei kannata korvata. Käytettävyys, turvallisuus ja kunnossapidettävyys ovat kriteerit, jotka ovat listamme kärjessä. Vuosien kokemus ja jatkuva oppimisen nälkä tuo näkemystä.

Erikoistuminen

Ymmärrämme syvällisesti eri materiaaleja ja keskitymme materiaalien käsittelyyn. Haluamme aina oppia mahdollisimman paljon kohteesta, jotta voimme räätälöidä optimaalisen ratkaisun asiakkaan ongelmaan. Helpot perusratkaisut eivät ole sydäntämme lähellä, mutta tarvittaessa teemme niitäkin.

Kädet saveen

Laitamme ”kädet saveen” ja tulemme henkilökohtaisesti paikalle – kohteeseen kuin kohteeseen. Uskomme, että kohteessa vietetty aika ja asennuskokemukset ovat paras pohja tuotekehitykselle.

Dokumentaatio

Asiakas saa meiltä aina projektin piirustukset ja käyttöohjeet, mikä auttaa ylläpitämään erikoislaitteita pitkälle tulevaisuuteen. Emme jätä sinua yksin vaan autamme maksimoimaan sijoituksesta saamasi lisäarvon.

Sitoutuminen

Sitoudumme pitkällä tähtäimellä asiakkaidemme ongelmiin, emmekä anna periksi. Katsomme isompaa kuvaa ja välillä ratkaisemme ongelmia, joista et edes ollut tietoinen. Siksi asiakkaamme palaavat luoksemme yhä uudelleen.

Ketteryys

Uskomme keskustelevaan organisaatioon ja jatkuvan ajatusten vaihtoon. Suuntaa on tarvittaessa voitava vaihtaa, jos tunnelin päässä näkymä ei tunnu hyvältä tai markkinalle tulee uusia ratkaisuja, jotka tarjoavat selviä etuja vanhoihin nähden.

Tiimi

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@urajarvenmetalli.fi

Petteri Viinanen

Toimitusjohtaja, projektit

Olen toiminut Urajärven Metallin toimitusjohtajana vuodesta 2023 ja sitä ennen hallituksen puheenjohtajana. Selkeät ja yksinkertaiset toimintatavat sekä reilu johtamistapa ovat osa-alueet, joiden uskon luovan menestyvän konepajan myös pitkällä jänteellä. Projektit, niiden hallinta sekä suunnittelu ovat aina olleet kotikenttää, ja kentällä asennuksissa on pakko saada olla välillä mukana. Yli 10 vuoden kokemus eri materiaaleista ja 30 vuoden kokemus koneenrakennuksesta antaa koneenrakennuksen DI:lle hyvät työkalut löytää parhaat ratkaisut ja tehostaa järjestelmien käyttöastetta.

Teppo Lehtinen

Lapamixer – myyntipäällikkö

Hankittuamme Lapamixerin liiketoiminnan, olen hoitanut sekoittimien ja niiden varaosien myyntiä. Materiaalinkäsittelyn ja prosessiteollisuuden problematiikan tuntemus auttaa kehittämään niin tuotetta kuin toimintaakin entistä tehokkaampaan suuntaan. Vuodet hihnakuljetinten, seulojen ja syöttimien parissa antavat hyvän pohjan viedä sekoitinliiketoimintaamme eteenpäin.

Marko Rantala

Myynti, teräsrakenteet

Reilu 30 vuotta konepajatoimintaa hitsauksesta koneistukseen ja kokoonpanoon ovat antaneet hyvät eväät myös työnjohtoon ja tarjouslaskentaan. Kyky hahmottaa suurempia kokonaisuuksia ja aikajänteitä sekä halu saada hommat hoitumaan tehokkaasti ovat tarjonneet riittävästi haasteita ja tulevat varmasti tarjoamaan niitä jatkossakin.

Saku Piirainen

Työnjohto

Konepajat ovat olleet osa elämääni reilut 20 vuotta. Matka on vienyt hitsaajasta kympiksi, laatupäälliköksi, laserin ohjelmoinnin ja leikkeiden myynnin kautta hitsaamon ja maalaamon työnjohtoon. Oppimisen nälkä ja halu kehittää niin omaa osaamista kuin yrityksenkin toimintaa pitää mielen virkeänä ja laadun korkealla. Yksinkertaiset toimintatavat, reilu peli ja kustannustehokkuus pienen silmäkulmasta löytyvän pilkeen kanssa eivät ole mielstäni koskaan työn tekoa haitanneet.

Seppo Hallikainen

Työnsuunnittelu – kokoonpano

Työnsuunnittelun kokemusta on kertynyt 15 vuoden ajalta erilaisilta konepajateollisuuden aloilta niin yksittäisistä leikkeistä kuin erilaisista raskaammista rakenteista ja suuremmista kokoonpanoista. Pohjalla tuotantotekniikan AMK-insinöörin tutkinto ja johtavana ajatuksena hoitaa hommat annetuista työkaluista kaikki irti ottaen, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Ja kehitys ei lopu koskaan.

Antti Kemppi

Kokoonpano, Lapamixer varaosat

Kerättyäni kokemusta kotitilan töiden lisäksi lukkosepän ja puuteollisuuden töistä, viimeiset 10 vuotta olen ollut Urajärven Metallilla erilaisissa tehtävissä. Polku on kulkenut asentajasta kympiksi ja lopulta vastaamaan kokoonpanosta sekä sekoittimien varaosista ja matka jatkuu kohti isompien projektien hallintaa.  

Sähkö- ja automaatioasentajan koulutus yhdessä monipuolisen kokemuksen kanssa ovat tuoneet eteen paljon mielenkiintoisia projekteja. Takataskuista löytyy ongelmaratkaisukykyäö ja ennakoivaa ajattelua, etutaskuista osaamista ja korvien välistä huolellisuutta ja tarkkuutta. Näillä eväillä hoidetaan jatkossakin projektit maaliin.

0
Tuotantotilat
0
Henkilöstö
0
Jo vuodesta